Menu

Seaton Leng, Darlington

Client Seaton Leng

Architect Design and Build

Duration 13 weeks

Location Seaton Leng, Darlington


A sophisticated and considered refurbishment of Seaton Leng Funeral Directors.

We were approached by Seaton Leng to look at refurbishing their offices. It was agreed at the onset that we should involve an architect to ensure that we had a cohesive design to work to.

We assessed the existing layout and aimed to make better use of the space while also providing disabled access and facilities. It was important to bring the internal areas up-to-date while also retaining a homely feel, this was achieved by selecting luxury wallpapers and carpets, and through the use of solid walnut for the doors, screens and woodwork.

The end result is a stylish finish which is intended to be as relaxing and comfortable for visitors as it can be.


< Back to projects